Onze diensten: wat doet OGIR op het gebied van onroerend goed investeringen?

OGIR staat voor Onroerend goed investeringen Rotterdam en richt zich op het kopen, renoveren en verkopen/verhuren van woningen en panden in de regio Rotterdam. Onze visie is om woningen en panden in perfecte staat (turn-key) te renoveren om deze daarna te verkopen en/of te verhuren. Bij OGIR staan hoogwaardige en duurzame gerenoveerde woningen hoog in het vaandel.

Particuliere kopers

De particuliere koper wil heden ten dage best een woning kopen, maar heeft wel hoge kwaliteitseisen. Verder krijgt men van de bank veelal niet meer dan 104% financiering ten opzichte van de (verkoop) waarde (loan to value ratio), terwijl vroeger 120% LTV ratio geen uitzondering was. Dat betekent dat de huidige koper een eventuele verbouwing, renovatie of andere kleine aanpassingen uit eigen zak zal moeten betalen en dat is veelal niet mogelijk bij gebrek aan eigen vermogen.

OGIR biedt daarom compleet gerenoveerde woningen aan die volgens de hoogste kwaliteit- en duurzaamheid eisen zijn gerenoveerd. Daarbij het klasse en stijl element niet uit het oog verloren.

Voor de investeerder

U als investeerder (bedrijf of natuurlijk persoon) kunnen wij aantrekkelijke rendementen bieden en of participatie en winstdeling in projecten.
Kijk hier voor meer informatie

Lees meer

Wie zijn wij? Ontdek onze passie voor hoogwaardige en duurzame gerenoveerde woningen

OGIR is opgericht in 2014 door de heren met als visie om hoogwaardige en duurzame gerenoveerde woningen aan te bieden in de regio Rotterdam. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden door middel van onze jarenlange ervaring in het kopen, renoveren en verhuren van onroerend goed. Bij OGIR geloven we in het creëren van waarde voor onze klanten door het bieden van turn-key oplossingen en hoogwaardige dienstverlening.

Mr Floris van Muyden

Mr Floris van Muyden

Managing Partner

Nederlands Recht, huurrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam

Friso Jiskoot

Friso Jiskoot

Managing Partner

Makelaardij Onroerend Goed (Bachelor), HBO Nederland Rotterdam