Wat doen we?

OGIR staat voor Onroerend goed investeringen Rotterdam. Wij kopen, renoveren en verkopen/verhuren woningen en panden in de regio Rotterdam. Onze visie is om woningen en panden in perfecte staat (turn-key) te renoveren om deze daarna te verkopen en of te verhuren.

Particuliere kopers

De particuliere koper wil heden ten dage best een woning kopen, maar heeft wel hoge kwaliteitseisen. Verder krijgt men van de bank veelal niet meer dan 104% financiering ten opzichte van de (verkoop) waarde (loan to value ratio), terwijl vroeger 120% LTV ratio geen uitzondering was. Dat betekent dat de huidige koper een eventuele verbouwing, renovatie of andere kleine aanpassingen uit eigen zak zal moeten betalen en dat is veelal niet mogelijk bij gebrek aan eigen vermogen.

OGIR biedt daarom compleet gerenoveerde woningen aan die volgens de hoogste kwaliteit- en duurzaamheid eisen zijn gerenoveerd. Daarbij het klasse en stijl element niet uit het oog verloren.

Voor de investeerder

U als investeerder (bedrijf of natuurlijk persoon) kunnen wij aantrekkelijke rendementen bieden en of participatie en winstdeling in projecten.
Kijk hier voor meer informatie

Lees meer

Wie zijn wij?

OGIR is opgericht in 2014 door de heren

Mr Floris van Muyden

Mr Floris van Muyden

Managing Partner

Nederlands Recht, huurrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam

Friso Jiskoot

Friso Jiskoot

Managing Partner

Makelaardij Onroerend Goed (Bachelor), HBO Nederland Rotterdam