Rendement en participatie in vastgoedprojecten Rotterdam

Als u op zoek bent naar rendement en participatie in vastgoedprojecten in Rotterdam, dan is OGIR de ideale partner voor u. Ons team van experts beschikt over uitgebreide kennis van de Rotterdamse onroerend goed markt en werkt nauw samen met makelaars en andere professionals om de beste deals te vinden. Bij OGIR geloven we in transparantie en duidelijkheid, en we streven ernaar om onze investeerders zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en risico’s. Met onze ervaring en netwerk kunnen we u helpen om uw investeringen te laten groeien en aantrekkelijke rendementen te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor investeerders bij OGIR!

Wij begrijpen dat voldoende vermogen hebben een belangrijk aspect is bij het investeren in vastgoed. Daarom zijn we op zoek naar investeerders die ons van vermogen kunnen voorzien en waarmee we aantrekkelijke deals kunnen maken op zowel de korte termijn (aankoop-verkoop) als op de lange termijn (verhuur).

Als u geïnteresseerd bent in het behalen van aantrekkelijke rendementen met een hoge mate van zekerheid, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak met u om te bespreken welke mogelijkheden er zijn en wat u wenst voor rendement en in welk risicoprofiel u past. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar, van vaste tot variabele rendementen vanuit uw eigen privévermogen in box 3 tot aan participatie en winstdeling per project, voor zowel de korte als de lange termijn. Ook investeringen via uw bedrijf zijn natuurlijk mogelijk.